Bedenktijd/ Retourneren 

Heb je je bedacht of ben je niet tevreden?

Wat de reden ook is, je hebt het recht om de bestelling of een deel daarvan tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag van de geretourneerde producten inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor jouw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,75 per pakket via DHL of 3,95 voor een brievenbus pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@Schattebol.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd. 

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Je bent niet verplicht om retour reden op te geven, maar het wordt wel op prijs gesteld. Wij kunnen dan ons best doen om daarvan te leren en om jouw ervaring met ons te verbeteren. 

 

Product ruilen?

Wil je het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@schattebol.nl. De kosten voor het terugzending van het product zijn voor eigen rekening.

 

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.