Over ons

Mijn naam is Hilly, ik ben 37 jaar en getrouwd met mijn grote liefde Mark. Ik ben trotse moeder van Noud (4) en Lize (2).
Creatief bezig zijn zit in mijn bloed. Als klein meisje kocht ik met mijn moeder altijd de lokale hobbywinkel leeg. Van fimo klei tot krimpie dimpie, we waren thuis regelmatig creatief bezig en aan het knutselen. 

Ik ben heel blij en trots dat ik voor jullie mooie dingen mag maken. Na de handgemaakte haarspeldjes ben ik aan het punniken geslagen en inmiddels kan ik zelfs handgemaakte kleding aan het assortiment toevoegen. 
Niet alle kleding wordt zelfgemaakt door mij. Ik koop ook graag kleding in bij collega naaisters omdat er heel veel tijd gaat zitten in het zelf maken van een kledingstuk. 
Voor het maken van de kleding gebruiken we veilige zachte stoffen die voorzien zijn van het Oeko tex 100 keurmerk. 
De meeste items worden vanuit voorraad geleverd zodat je het lekker snel in huis hebt. Sommige items worden per bestelling speciaal voor jou gemaakt. De verwerkingstijd voordat het op de post gaat is dan ongeveer 5 werkdagen.

Niks maakt mij blijer dan tevreden klanten en blije baby's. Ik ontvang regelmatig foto's van jullie met de Schattebol artikelen. Ook zie ik veel mensen die nog eens terugkomen om iets te bestellen en dat is toch wel het grootste compliment.

Alle bestellingen worden met zorg gemaakt, ingepakt en verzonden. Mocht er toch iets naar wens zijn, neem dan even contact met me op. 

liefs Hilly 

Contact informatie

De handelsnaam van ons bedrijf is: Schattebol

Onze domeinnaam is www.schattebol.nl

Vestigingsadres:

Hilly Veenendaal - van der Molen

op de Acker 11

6431GJ Hoensbroek

+31615592992

info@schattebol.nl

KVK: 78703190

BTW: op aanvraag

-mail:info@schattebol.nl

Telefoonnummer: +31615592882

Neemt er niet direct iemand op? Dan ben ik vast druk aan het werk. Stuur een sms of Whatsapp bericht en dan neem ik z.s.m contact met je op.

 

Ben je in de buurt van Hoensbroek? Gezellig! Bestellingen mogen op afspraak opgehaald worden.

 

Onderstaand contactformulier mag ook gebruikt worden bij vragen of opmerkingen.